Sfentamos Wooden Village Sfentamos Wooden Village Sfentamos Wooden Village

Παροχές Ξενοδοχείου

Το SFENDAMOS WOOD VILLAGE είναι ένα γραφικό ξύλινο χωριό, παραδοσιακού τύπου αλλά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ώστε να χαρείτε την ξεγνοιασιά και την ελευθερία του βουνού και να «ζήσετε το όνειρο».

Η μαγευτική θέα του βουνού, η ζεστασιά, η διακόσμηση και η άνεση του χώρου, ο αυθεντικός ξύλινος χαρακτήρας του και η οικογενειακή φιλοξενία, θα βοηθήσουν σίγουρα να γεμίσουν οι «μπαταρίες σας», αλλά να ξεφύγετε και από την καθημερινότητα της πόλης.

Το SFENDAMOS WOOD VILLAGE διαθέτει 6 ενοικιαζόμενες ξύλινες κατοικίες των 5 ατόμων και 1 ξύλινη κατοικία 8-10 ατόμων. Διαθέτη και 1 ξύλινη κατοικία που τηρεί προδιαγραφές ΑΜΕΑ.

Η μέρα ξεκινάει με το πρωινό γεύμα , όπου θα ζήσετε ένα πραγματικό παιχνίδι αισθήσεων .

Η μαγευτική θέα του βουνού , η διακόσμηση του χώρου με κορμούς δέντρων ,το πρωινό κελάδημα των πουλιών ,το πικρόξινο άρωμα των ξύλινων κορμών σε συνδυασμό με το άρωμα και τη σπιτική γεύση των παραδοσιακών εδεσμάτων , θα γεμίσουν τις «μπαταρίες» σας για την υπόλοιπη μέρα.

Στο κεντρικό chalet την προσοχή σας «τραβάει» το μπαρ, που είναι φτιαγμένο από ολόκληρους κορμούς δέντρων ,ενώ το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ ,σε συνδυασμό με τη μυρωδιά του ξύλου που σιγοκαίει, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για να απολαύσετε τον καφέ σας. Για αυτούς που θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο ,μπορούν να καθήσουν στους αναπαυτικούς  καναπέδες δίπλα στο εντυπωσιακό ,πέτρινο τζάκι με θέα τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου.

Chalet με τζάκι
Cafe-snack bar
Αίθουσα πρωινού
Parking
Κήπος
Room service
Εστιατόριο
Happenings