Sfendamos Woden Village Sfendamos Woden Village Sfendamos Woden Village Sfendamos Woden Village

«Σφένδαμος» wood Village

Το ξενοδοχείο SFENDAMOS WOOD VILLAGE βρίσκεται μόλις 3 Km από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο ορεινό χωριό Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη). Απέχει 20 min. από την Νάουσα Ημαθίας και 1h και 30min. από την Θεσσαλονίκη.

Σε υψόμετρο 1300 μ. και μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον από οξυές, έλατα και σφένδαμους, δεσπόζουν 7 ξύλινα σπιτάκια και ένα κεντρικό chalet.

Το Καναδέζικο στυλ κατασκευής από χειροποίητα επεξεργασμένους κορμούς ελάτων, είναι απόλυτα εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον, όπως και η τοποθεσία είναι ιδανική για εξορμήσεις στο βουνό. Τα ξύλινα σπιτάκια έτοιμα όλες τις εποχές του χρόνου σας περιμένουν να νοσταλγήσετε όμορφες στιγμές στον καθαρό αέρα και ήλιο του βουνού.Τελευταία Νέα

Πάντα χαρούμενος και ευδιάθετος υποδέχεται τους πελάτες του «Sfendamos». Αθώος γίγαντας ,παιχνιδιάρης, χαδιάρης και στοργικός με όλους ειδικά με τα μικρά παιδιά!! Όμως και απίστευτος φύλακας και προστάτης του χώρου του.


Σας ευχόμαστε ο νέος χρόνος να σας φέρει υγεία και ευτυχία σε εσάς και την οικογένεια σας. Κάθε όνειρο και επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί. Ευχόμαστε το νέο έτος να σας βρει χαμογελαστούς μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!


SFENDAMOS wood village


loading live image...3-5 Pigadia

loading live image...3-5 Pigadia

Δραστηριότητες

ΟΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Από το Sfendamos wood village μπορείτε να ξεκινήσετε μία ξενάγηση σε οινοποιία της περιοχής της Νάουσας και να...

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Το ξακουστό παραδοσιακό καρναβάλι της Ηρωικής πόλης Νάουσας έχει όνομα «Γεννήτσαροι και Μπούλες». Αυτό το έθιμ...

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Σε απόσταση 500m γύρω από το Sfendamos wood village υπάρχουν 2 σπορ πεδία αναρρίχησης . Το πεδίο Sfendamos το ...