Το Sfendamos Wood Village είναι ένα γραφικό ξύλινο χωριό, παραδοσιακού τύπου αλλά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ώστε να χαρείτε την ξεγνοιασιά και την ελευθερία του βουνού και να «ζήσετε το όνειρο». Η μαγευτική θέα του βουνού, η ζεστασιά, η διακόσμηση και η άνεση του χώρου, ο αυθεντικός ξύλινος χαρακτήρας του και η οικογενειακή φιλοξενία, θα βοηθήσουν σίγουρα να γεμίσουν οι «μπαταρίες σας», αλλά να ξεφύγετε και από την καθημερινότητα της πόλης. Το Sfendamos Wood Village διαθέτει 6 ενοικιαζόμενες ξύλινες κατοικίες των 5 ατόμων και 1 ξύλινη κατοικία 8-10 ατόμων. Διαθέτη και 1 ξύλινη κατοικία που τηρεί προδιαγραφές ΑΜΕΑ.

Chalet 50 τμ με τζάκι


Η διαρρύθμιση του χώρου είναι ιδικά διαμορφωμένη για την άνετη διαμονή σας, ιδανική για να αφεθείτε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ανέσεις που σας παρέχονται μαζί με τα δικά σας πρόσωπα.

Τα 50 m2 της οικίας αποτελούνται από δύο χώρους (το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο), είναι πλήρως εξοπλισμένη με WC, LCD TV , σεσουάρ, καλλυντικά, τζάκι και βεράντα με θέα τις πλαγιές του Βερμίου.

Chalet 100 τμ με τζάκι


Η διώροφη κατοικία αποτελείτε από τρεις χώρους. Στον πρώτο όροφο υπάρχει σαλόνι με τζάκι ένα υπνοδωμάτιο και WC.

Με εσωτερική σκάλα επικοινωνεί με τον δεύτερο όροφο όπου υπάρχει ένα μεγάλο δωμάτιο με 6 μονά κρεβάτια και ένα ακόμα WC με στήλη υδρομασάζ. Και φυσικά με όλες τις ανέσεις LCD TV , σεσουάρ, καλλυντικά, τζάκι και βεράντα με θέα προς τις πλαγιές του χιονοδρομικού 3-5 Πηγάδια.

Είναι ένα σπίτι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης αλλά και κεφιού μαζί με την παρέα όλες τις εποχές του χρόνου.