Κεντρικό Chalet


Στο κεντρικό chalet θα βρείτε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο που θα καλύψει όλες τις επιθυμίες σας. Το μεγάλο πέτρινο τζάκι και το αλπικό περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε γαστρονομικές και οινικές απολαύσεις, καθώς το Sfendamos Wood Village διαθέτει σπιτική παραδοσιακή κουζίνα αλλά και cafe-bar όπου το άρωμα του φρεσκοκομμένου cafe και του ζεστού κρασιού με καρυκεύματα (glouwine) θα σας ταξιδεύσουν και θα σας χαλαρώσουν.

Στη διάθεση σας βρίσκονται τα άνετα lobby του ξενοδοχείου στο χώρο γύρο από το τζάκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον cafe ή το ποτό σας σερφάροντας στο internet (wi-fi), παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και ότι άλλο εσείς φανταστείτε.

Οι γεύσεις από τα παραδοσιακά φαγητά της κυρίας Μαρίας σε συνδυασμό με τα ξυνόμαυρα κρασιά της Νάουσας θα δώσουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στη διαμονή σας στο Sfendamos Wood Village.

Στο loft του κεντρικού chalet υπάρχει μια όμορφη τραπεζαρία στην οποία θα σερβίρεστε το πρωινό σας από τον μπουφέ που είναι γεμάτος με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.

Στο chalet μας παρέχουμε:

Τοπική κουζίνα (Παραδοσιακές χειροποίητες γεύσεις)

Καφέ / Ποτό

Ιντερνετ (Wi-Fi)

Παιχνίδια

Reception

SFENDAMOS

CAFE BAR

SFENDAMOS

MOUNTAIN CUSINE